Yolo kapper Rosmalen waar kwaliteit, aandacht, service en gezelligheid belangrijk zijn

Knipathon 24 uur lang knippen voor de strijd tegen kanker

Yolo knipathon voor de strijd tegen kaner

Lieve mensen,

Elke dag maken we mensen blij met een mooi kapsel en haren in alle kleuren van de regenboog. Echter komen we soms een donkere kant tegen, naast al die positiviteit die jullie ons brengen. Een kant die iedereen aangrijpt en vele levens verwoest: kanker. Verschrikkelijk.

Y.O.L.O. wil in het gevecht tegen deze vreselijke ziekte haar steentje bijdragen. Gewapend met scharen gaan we de uitdaging aan om 24 uur lang non-stop prachtige kapsels te knippen. Een heuse KNIPATHON! Deze uitdaging kunnen we niet zonder jullie! We willen onze klanten, vrienden, familie, geïntresseerden, eigenlijk iedereen die dit kan lezen oproepen om dit samen met ons mogelijk te gaan maken!

Het idee is geboren na een aantal klanten die dit verschrikkelijke nieuws kregen te horen. Het greep ons zo aan dat we er wilde doen. 24 uur knippen om geld op te halen voor het KWF. Een knipbehandeling is 30 euro waarvan 20 euro naar kwf en 10 euro naar onkosten. 6 meiden staan vrijwillog 24 uur te knippen. Maar dit niet alleen. Het is een klein evenementje aan het worden. Er komt een foodtruck 24 uur die ook doneert. Er is een suikerspinnen kraam een popcorn kraam een ijskraam en alles gaat naar kwf. Vanaf 12 uur is er een kids middag met spelletjes springkussen en schmink. Ouders kopen voor 5 euro die dag een stempelkaartje zodat de kids mee kunnen doen aan activiteiten en ook dat gaat naar kwf. Er is om 7 uur een bingo met oma bets met mooie prijzen die zijn gesponsord. Er is muziek van klanten die zingen in een bandje tot een sing en singwriter tot een dj. Er is een karaoke om de nacht door te komen. Alles om het een gezellige touch te geven en zoveel mogelijk geld op te halen.

Kom langs steun ons en doneer nu al via onderstaande link

Check hier onze actie: https://acties.kwf.nl/fundraisers/ingeborgven/y-o-l-o-kapper—-uur-marathon (doneren kan ook gelijk!).

Samen tegen kanker, let’s do this!!